Καβάλα: Η ερωτική επιστολή του δράστη στην 31χρονη για να την πείσει να μείνουν μαζί

Η κοινωνία της Καβάλας είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία της 31χρονης και του βρέφους της από τον 56χρονο πρώην σύντροφο της, ενώ στη δημοσιότητα βγήκε η ερωτική επιστολή που της είχε στείλει, όταν προσπαθούσε να την πείσει να μείνουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα με καταγωγή από την Ελλάδα έμενε στην Γερμανία, όμως ήρθε στη χώρα προκειμένου να εργαστεί σε ένα πρότζεκτ και τότε γνώρισε τον τότε σύντροφο της και μελλοντικό δολοφόνο της.

Η εκπομπή «Live News» λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα μέρος της επιστολής που είχε στείλει ο δράστης στην 31χρονη, ώστε να την πείσει να μείνουν μαζί, όταν είχε ξεκινήσει η σχέση τους.

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είχε σημειώσει πως «καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας», είχε αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής.

Πηγή: newsbeast.gr