Κατερίνα Καινούργιου για Τέμπη: «Όλοι κάναμε λάθη, καμία εκπομπή δεν το χειρίστηκε άψογα»

“Το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει σιωπή και καθαρή ενημέρωση”, σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη.

Τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast που διατηρεί και τα οποία αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης του γεγονότος από ορισμένους δημοσιογράφους, έδωσαν την αφορμή στην Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σατιρικός συγγραφέας δήλωσε: «Βρωμάει η τηλεόραση δουλικότητα, υποτακτικότητα, θολά βλέμματα, πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς».

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη σε αυτή την ιστορία. Κι εμείς μπορεί να έχουμε σηκώσει το δάχτυλο άθελά μας και όλες οι εκπομπές. Για μένα καμία εκπομπή δε χειρίστηκε το θέμα άψογα. Το καλύτερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να υπάρχει σιωπή και καθαρή ενημέρωση αλλά τέλος πάντων αυτό είναι κάτι διαφορετικό», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και η κοινωνία βρωμάει δουλικότητα και πολλοί άλλοι», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Δεν το έχουμε παρακολουθήσει όλο το απόσπασμα, οπότε δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Μπορεί να είπε μέσα και για τον Τσίμα, τον Πορτοσάλτε… δε θέλω να λέω ονόματα, ας πούμε 100 δημοσιογράφους. Δεν ξέρω αν έχει πει ονόματα, οπότε ας μην το τραβάμε άλλο», σημείωσε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr