Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τη Μαλέσκου – “Μας κράζουν στο Love it;”

Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της το πρωί σχετικά με μηνύματα που λαμβάνει ότι ακούγονται αιχμές για το “Ευτυχείτε”, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού που προέβαλαν στην εκπομπή της από τη συνέντευξη που είχε δώσει χθες ο πρώην παίκτης του Survivor στο Love it, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: “Μας κράζουν στο Love it;”

Εξηγώντας πως πολύς κόσμος της στέλνει μηνύματα ενημερώνοντάς την, πως στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ακούγονται διάφορες αιχμές για την δική της εκπομπή. Το ίδιο μάλιστα υποστήριξαν και οι συνεργάτες της.

“Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα” είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να συμφωνούν πως αν θέλουν να πουν κάτι εναντίον τους να το πουν ξεκάθαρα.

Πηγή: thetoc.gr