Καλαμάτα: Σήμερα η κηδεία της 43χρονης που έπεσε από τον 5ο όροφο – Τι είπε ο αδερφός της

Βαρύ πένθος στη Λαμία και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Νέου Κρικέλλου, στην είδηση του αδόκητου χαμού της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή μητέρας δύο ανήλιων παιδιών.

Η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο μαρτυρώντας το κακό που είχε συμβεί.

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία υπεραγαπούσε.

«Δεν υπάρχουν λόγια»

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας Χαντζής, που από το νέο έτος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό . Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα . Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι …», προσθέτει με τρεμάμενη φωνή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν διασώστες αλλά και αστυνομικοί προσπαθώντας κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και από τη μία στιγμή στην άλλη, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Πηγή: lamiareport.gr