Ηράκλειο: «Ήταν οξύ, αλλά όχι για να του κάνει ζημιά» λέει η 38χρονη

Η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της υποστηρίζει πως δέχθηκε πρώτα επίθεση και στη συνέχεια απάντησε. Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν πως ήταν καθαριστικό και όχι οξύ το υγρό που έριξε στο θύμα.

Διαστάσεις έχε πάρει το θέμα της επίθεσης με καυστικό υγρό από την 38χρονη Μ.Σ. στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Η κατηγορούμενη, που παραδόθηκε μετά από τέσσερις ημέρες αναζήτησης από τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης (25/10), το πρωί της Τετάρτης (26/10) πέρασε το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα.

Εκεί, πήρε προθεσμία έτσι ώστε να ετοιμάσει την απολογία της και να την καταθέσει το Σάββατο. Την ίδια ώρα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, δημοσιοποιήθηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την ίδια να μιλάει για το υγρό που έριξε στον 36χρονο. «Δεν ήταν οξύ για να του κάνει ζημιά», φέρεται να λέει ενώ υποστήριξε πως το είχε για να προστατευθεί. «Τι να κάνω, να βρω όπλο;», λέει στο ίδιο απόσπασμα η ίδια.

Στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος της υποστήριξε πως επρόκειτο για ένα καθαριστικό και όχι για βιτριόλι. Ο Μάνος Δραγωνάκης υποστήριξε πως δεν έχει γίνει ακόμα η ανάλυση του υγρού, αναφέροντας πως επρόκειτο για καθαριστικό υγρό. «Φοβόταν εκδίκηση από τον 36χρονο και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Δικηγόρος της 38χρονης είναι και ο Απόστολος Λύτρας, που θυμίζουμε ότι είχε υπερασπιστεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου που είχε υπάρξει θύμα ανάλογης επίθεσης με βιτριόλι, ο οποίος στην ίδια εκπομπή δήλωσε ότι η εντολέας του δέχθηκε πρώτη επίθεση από τον 36χρονο, πριν από τη ρίψη του συγκεκριμένου υγρού που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Πηγή: newsbomb.gr