ΗΠΑ: Πάγωσαν τα ζώα από το κρύο στις φάρμες (Εικόνες-Βίντεο)

Η χιονοκαταιγίδα που χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 50 άτομα

Στον πάγο παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την χιονοκαταιγίδα, την χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, που έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ατόμων προκαλώντας προβλήματα χάος στους δρόμους, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και προβλήματα για την επιβίωση ανθρώπων αλλά και ζώων.

Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτούν από τις φάρμες τους κτηνοτρόφοι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και σε άλλες περιοχές όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει ακόμη και τα τρία μέτρα, ενώ οι θερμοκρασίες αγγίζουν και τους -50 βαθμούς Κελσίου. Οι ρέιντζερς αδυνατούν να προσεγγίσουν τα αποκλεισμένα και παγωμένα ζώα τους τα οποία κινδυνεύουν να πεθάνουν από την ασιτία και το κρύο μέσα στους σταύλους.

Το δριμύ ψύχος που σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ έχει ως συνέπεια ακόμα και σε ηλιόλουστες περιοχές όπως η Φλόριντα να παγώνουν τα ιγκουάνα καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν τα εν λόγω ερπετά να παραλύουν και να πέφτουν από τα δέντρα.

Πηγή: newsbeast.gr