ΗΠΑ: Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ (Βίντεο ντοκουμέντο)

Τρία παιδιά ηλικίας μόλις 9 ετών και τρεις εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά 28χρονης που εισέβαλε χθες σε σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Οι σειρήνες του συναγερμού στο δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ χτυπούν ασταμάτητα.

Ομάδα αστυνομικών μπαίνει στο κτίριο από την πίσω είσοδο καθώς η 28χρονη Όντρι Χέιλ σπέρνει τρόμο και θάνατο.

Με 8 σφαίρες από δύο διαφορετικούς αστυνομικούς η ένοπλη θα πέσει νεκρή.

Η Όντρι Χέιλ επί 14 λεπτά πυροβολούσε παιδιά και εργαζόμενους στο χριστιανικό δημοτικό σχολείο του Νάσβιλ.

Σκότωσε 6 ανθρώπους: τρία παιδιά ηλικίας μόλις 9 ετών, τη Διευθύντρια του σχολείου, μία δασκάλα και έναν επιστάτη.

Η 28χρονη οπλισμένη με δύο πολεμικού τύπου τυφέκια και ένα πιστόλι εισέβαλε στο σχολικό συγκρότημα πυροβολώντας την κεντρική είσοδο.

Οι κάμερες ασφαλείας την έχουν καταγράψει να εκτελεί το αποτρόπαιο έργο της περνώντας από όλους σχεδόν τους χώρους στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

Το κίνητρο της Χέιλ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό με τις αστυνομικές αρχές να τονίζουν πως είχε και η ίδια φοιτήσει στο συγκεκριμένο σχολείο στο παρελθόν.

Η 28χρονη που αιματοκύλισε το Νάσβιλ δήλωνε διεμφυλική και στο σπίτι της βρέθηκε μανιφέστο που εξετάζουν οι αρχές. Πριν από μερικά χρόνια φαινόταν να την απασχολεί μόνο η τέχνη.

Η ένοπλη βία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας. Άνθρωποι που έχουν στο πρόσφατο παρελθόν ζήσει τον τρόμο σήμερα καλούνται να τον περιγράψουν.

Από την αρχή του έτους περισσότεροι από 9.800 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από ένοπλη βία, 400 από αυτούς έφηβοι και παιδιά.

Πηγή: megatv.com