Ηλιούπολη: “Είχα σχέση με τρεις αθλήτριες μου, ήταν 17 ετών” – Τι είπε στην απολογία του ο προπονητής τάε κβον ντο

Μαραθώνια ήταν η απολογία του προπονητή τάε κβον ντο ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες όταν ήταν αθλήτριες στη σχολή του στην Ηλιούπολη. Επί οκτώ ώρες έδινε στην 14η Τακτική Ανακρίτρια τη δική του εκδοχή για την υπόθεση, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο 44χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ισχυρίστηκε ότι είχε μία σύντομη σχέση με τις τρεις από τις πέντε γυναίκες που τον κατήγγειλαν, όταν εκείνες ήταν 17 ετών και όχι στις ηλικίες των 12-16, όπως υποστηρίζουν οι νεαρές.

Υπογράμμισε δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε βία από μέρους του ή βιασμός και όλα έγιναν με τη συναίνεση των κοριτσιών.

Δικαιωμένες δηλώνουν οι καταγγέλλουσες

Την ίδια ώρα, δικαιωμένες αισθάνονται μετά την προφυλάκιση του προπονητή οι γυναίκες που κατήγγειλαν πως όταν ήταν ανήλικες έπεσαν θύματα βιασμού.

“Αισθάνονται δικαιωμένες για τη μέχρι τώρα εξέλιξη της υπόθεσης, ανακουφισμένες διότι τα πράγματα πήραν αυτόν τον δρόμο. Μέχρι ένα σημείο η αλήθεια είναι η αντιμετώπιση που είχαν, -και από τις δικαστικές-ανακριτικές-εισαγγελικές Αρχές, αστυνομικές Αρχές αλλά και η δημοσιότητα που είχε πάρει η υπόθεση- τους έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα ότι υποστηρίχτηκαν σε αυτή την υπόθεση με σεβασμό και αξιοπρέπεια” δήλωσε ο δικηγόρος των καταγγελλουσών, Αντώνης Πεπελάσης.

“Μου τηλεφώνησε μία κοπέλα και μου είπε χαμογέλασα μετά από 10 χρόνια” πρόσθεσε, ο συνήγορος, λέγοντας ότι θα του προκαλέσει έκπληξη εάν δεν υπάρξουν άλλα θύματα, από την στιγμή που από μία καταγγελία έγιναν τρία τα κορίτσια και στη πορεία προέκυψαν ότι ήταν τουλάχιστον πέντε. “Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν μόνο αυτά” συμπλήρωσε.

Πηγή: thetoc.gr