Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο… πρώην σύζυγός της (Εικόνες)

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, το μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται να πέφτει στην αγκαλιά του αγαπημένου της ενώ βρίσκονται σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ανταλλάσσοντας συνεχώς αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Η εφημερίδα “ON time” φέρνει στο φως νέες πληροφορίες για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναφέροντας πως στην ουσία δεν είναι νέος αλλά πρώην ο οποίος έγινε… νυν.

Πρόκειται για τον γοητευτικό αρχιτέκτονα από τον Βόλο Γιάννη Καραβασάνη ο οποίος δεν είχε απλά σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρελθόν αλλά είχαν παντρευτεί στην Αμερική. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2010 μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αρχικά διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμενε και εργαζόταν στις ΗΠΑ κάνοντας σημαντικά βήματα στις διεθνείς πασαρέλες ενώ ο Γιάννης ήταν κάτοικος Βόλου. Ο τελευταίος έκανε συχνά ταξίδια προκειμένου να τη βλέπει και να περνά χρόνο μαζί της.

Πηγή: enikos.gr