«Η κόρη μου έκανε 6 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς και δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά»

Η Inayah είναι ένα μικρό κορίτσι με τεράστια θέληση για ζωή που δεν το βάζει ποτέ κάτω! Από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι σήμερα που είναι 4 ετών, έχει περάσει πολλά όσον αφορά το κομμάτι της υγείας της, αφού έχει ήδη υποβληθεί σε έξι εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς.

Η πρώτη, μάλιστα, έγινε όταν ήταν μόλις τριών μηνών! Όπως λέει η μητέρα της ήταν μια τρομακτική εμπειρία και η αρχή ενός πολύ δύσκολου ταξιδιού.

Η Inayah είναι μια έξυπνη και ζωηρή 4χρονη που λατρεύει να χορεύει και να περνάει χρόνο με τα αδέρφια της. Ωστόσο, ζει με βηματοδότη, καθώς γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η καρδιά βρίσκεται όχι μόνο στη λάθος πλευρά του σώματος αλλά και ανάποδα.

«Είναι στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα της θυμίζουν ότι είναι καρδιοπαθής. Παραλίγο να χάσω το κοριτσάκι μου δύο φορές όμως κατάφερε και νίκησε τον θάνατο. Τώρα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αξιολόγησης για μεταμόσχευση καρδιάς. Είναι τρομακτικό και αγχωτικό, αλλά το μόνο που θέλω για το παιδί μου είναι να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.»

Πηγή: mama365