Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Εύα Αντωνοπούλου – Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της δημοσιογράφου

Mετά από 15 χρόνια, η Εύα Αντωνοπούλου και ο ΣΚΑΪ έληξαν την συνεργασία τους με την ανακοίνωση να γίνεται αρχικά από την ίδια τη δημοσιογράφο στον τηλεοπτικό αέρα και στην συνέχεια να αποστέλλεται και το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού. «Δε λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν» τόνισε συγκινημένη η Εύα Αντωνοπούλου λίγο πριν το τέλος του δελτίου ειδήσεων και αφού δέχθηκε τη θερμή αγκαλιά της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τέλος της συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου.

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σταθμός.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Εύας Αντωνοπούλου

Οι φήμες πως υπάρχει ρήξη ανάμεσα στην Εύα Αντωνοπούλου και τον ΣΚΑΪ ήταν έντονες το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός πως η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και το πόστο της στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου της στις 30 Ιουνίου, δείχνει πως οι φήμες είχαν υπόσταση.

Το επόμενο επαγγελματικό και τηλεοπτικό βήμα της Εύας Αντωνοπούλου αναμένεται να γίνει μέσα από την συχνότητα του Open. Πριν λίγες μέρες, οι υπεύθυνοι του Open έκαναν πρόταση ξανά στην Εύα Αντωνοπούλου προκειμένου να την εντάξουν στο δυναμικό τους και η δημοσιογράφος αυτή τη φορά την αποδέχθηκε.

Πρόταση είχε δεχθεί ξανά πριν από δύο χρόνια, την οποία όμως είχε απορρίψει. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή, που η Εύα Αντωνοπούλου έκλεισε τον κύκλο της στον ΣΚΑΪ και ετοιμάζεται να ανοίξει αυτόν του Open.

Πηγή: newsbeast.gr