Γυναίκα παρηγορεί και αγκαλιάζει πυρόπληκτο καγκουρό και η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου

Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων για τα ζώα που έχασαν τη ζωή τους είναι τουλάχιστον εφιαλτικές. Αυτό, διότι ο αριθμός των ζώων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τις πυρκαγιές ήταν πάρα πολύ μεγάλος.

Οι φονικές πυρκαγιές ξεκίνησαν τον περασμένο χρόνο και πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2019. Όσον αφορά τον αριθμό των ζώων που έχασαν τη ζωή τους ήταν πολύ μεγάλος. Υπολογίζεται ότι ο συγκεκριμένος αριθμός φτάνει το μισό δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με στοιχεία των οικολόγων του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, η καταστροφή που έχει υποστεί η πανίδα της Αυστραλίας είναι πάρα πολύ μεγάλη για να μην πει κανείς ανυπολόγιστη. Περίπου τετρακόσια ογδόντα εκατομμύρια ζώα βρέθηκαν απανθρακωμένα από τις φονικές πυρκαγιές.

Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει διάφορα είδη ζώων. Συγκεκριμένα, σχετίζεται με θηλαστικά, πουλιά και ερπετά. Τα προαναφερθέντα ζώα βρήκαν φρικτό θάνατο άμεσα ή έμμεσα από τις πυρκαγιές. Οι τελευταίες πληροφορίες πηγάζουν από τους Times. Την τελευταία στιγμή ένα ακόμη βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων από την Αυστραλία, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Φωτογραφία από τη στιγμή, που μια γυναίκα αγκαλιάζει ένα καγκουρό

Βίντεο με τη γυναίκα, που αγκάλιασε ένα καγκουρό

Πηγή: enimerotiko.gr