Γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο καθώς ο σκύλος της αφόδευσε στο πρόσωπό της ενώ κοιμόταν

«Ήταν αηδιαστικό και έκανα εμετούς για ώρες μετά. Δεν μπορούσα να βγάλω τη γεύση από το στόμα μου».

Μια γυναίκα από τη Βρετανία μπήκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, αφότου ο σκύλος της οικογένειας αφόδευσε στο στόμα της την ώρα που κοιμόταν.

Ο λόγος για την 51χρονη Αμάντα Γκόμο η οποία ενώ έπαιρνε έναν απογευματινό υπνάκο, το κατοικίδιο τσιουάουα της κόρης της αρρώστησε και υπέστη ξαφνική διάρροια.

«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να εκτοξεύεται στο στόμα μου», δήλωσε η Γκόμο. «Ήταν αηδιαστικό και έκανα εμετούς για ώρες μετά. Δεν μπορούσα να βγάλω τη γεύση από το στόμα μου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η κόρη της Γκόμο πήγε την Belle στον κτηνίατρο, όπου το σκυλάκι διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί με στομαχικό μικρόβιο. Αργότερα εκείνη την ημέρα, η Γκόμο άρχισε να εμφανίζει κάποια από τα ίδια συμπτώματα με το άρρωστο σκυλάκι και ζήτησε γρήγορα ιατρική βοήθεια.

Η Γκόμο άρχισε να παίρνει παυσίπονα για τις κράμπες στο στομάχι ενώ οι γιατροί της έδωσαν οδηγίες να πίνει πολύ νερό. Ωστόσο, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν τις επόμενες 48 ώρες, με τις κράμπες να εξαπλώνονται τελικά σε όλο της το σώμα.

«Οι κράμπες γίνονταν όλο και χειρότερες, μέχρι που τις ένιωθα σε όλο μου το σώμα, ακόμη και στα πόδια μου», δήλωσε η Γκόμο. «Ήμουν τόσο αφυδατωμένη…».

Τελικά, αναγκάστηκε να καλέσει το ασθενοφόρο το οποίο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από γαστρεντερική λοίμωξη που είχε περάσει μέσω των περιττωμάτων της Belle στο στόμα της δύο ημέρες νωρίτερα.

Η Γκόμο παρέμεινε υπό παρακολούθηση για τρεις ημέρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Πηγή: newpost.gr