Γλέντι με το μήνυμα που δεν έστειλε ο Λιβάνης στην Μαριαλένα: «Ο Λιβάνης κάνει λιβάνι» [Εικόνες]

Τροφή για… γλέντι στο twitter έδωσε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και το παράπονο της Μαριαλένας που δεν εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιβάνης.

Μια στιγμή που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι τηλεθεατές του Survivor πρόσφερε το χθεσινό επεισόδιο και συγκεκριμένα το έπαθλο επικοινωνίας. Οι μπλε επικράτησαν και έλαβαν βίντεο από φιλικά τους πρόσωπα.

Όταν επέστρεψαν στην παραλία ο Σάκης Κατσούλης είχε μεγάλη περιέργεια να μάθει ποιοι επικοινώνησαν με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία είχαν σχέση δυο χρόνια και χώρισαν λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι.

Ο Σάκης ρωτούσε επίμονα να μάθει αν η Μαριαλένα εκτός από τις φίλες της μίλησε και με κάποιον άλλον και τότε παρενέβη στην κουβέντα ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής ρώτησε τη Μαριαλένα αν το δεύτερο άτομο ήταν ο Γιώργος Λιβάνης, με τον οποίο έχει αποκαλύψει ότι διατηρεί σχέση, μετά τον χωρισμό της με τον Σάκη.

Εκείνη απάντησε αρνητικά και έδειξε στεναχωρημένη που ο Λιβάνης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον Τριαντάφυλλο να της λέει: «Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα».

Η Μαριαλένα δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο συμβάν και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της ο Γιώργος Λιβάνης, ξεκαθαρίζοντας ότι με τον Σάκη Κατσούλη δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, να μου πει δύο κουβέντες. Δεν ήταν και μπορώ να κατανοήσω ακριβώς το γιατί. Μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί η σχέση μου με τον Σάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο. Από την πλευρά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και να το σεβαστώ. Από εκεί και πέρα εγώ περιμένω τη στιγμή που θα βγω έξω και θα του εξηγήσω δύο πράγματα και ελπίζω να καταλάβει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό η συζήτηση αυτή έδωσε τροφή για τρελό πάρτι στο twitter με την Μαριαλένα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Δείτε τα καλύτερα tweets

Πηγή: gazzetta.gr