Γιώργος Λιάγκας κατά Αλέξη Τσίπρα: «Σας θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ μικρό… Φτάσαμε στο Range Rover» (Βίντεο)

Το πρωί της Τρίτης 23/5 ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ξανά στο Πρωινό το τζιπ ranger rover, με το οποίο κυκλοφορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε, όταν είδε ένα πλάνο με το τζιπ του αρχηγού του κόμματος της Αριστεράς: «Το range rover με έχει στοιχειώσει εμένα από χθες που το βλέπω. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε 20%. Σεμνά και ταπεινά. Μου λένε όλοι δεν είναι δικό του. Προφανώς και δεν είναι δικό του. Όταν έχεις να επιλέξεις όμως, δεν επιλέγεις κύριε Τσίπρα range rover.

Πάρε ένα τζιπ άλλο. Άλλο ο ιδιώτης τι κάνει και άλλο ο πολιτικός αρχηγός. Σας θυμάμαι κύριε Τσίπρα όταν εργαζόμουν ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Ήταν τότε που πήγατε από το 3% στο 17%. Σας θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ μικρό που ήταν δίπορτο. Και έλεγα από μέσα μου ολόκληρος αρχηγός κόμματος να μην έχει τουλάχιστον ένα τετράπορτο;

Λάθος και εκείνο, αλλά να φτάσουμε πια στο range rover; Πήγαινε σε κάτι ενδιάμεσο. Θα μου πείτε δεν παίζουν ρόλο αυτά. Παίζουν ρόλο αυτά. Όταν αποφασίζετε να πάτε να δώσετε συνεντεύξεις σε lifestyle εκπομπές, θέλετε να προβάλλετε και τη lifestyle εικόνα σας. Πολύ ωραία. Το αυτοκίνητό μας είναι και η lifestyle εικόνα μας.

Είναι ωραίο έξω από την Κουμουνδούρου το θηριώδες τζιπ; Θα ήταν και υποκριτικό αν όλες τις μέρες κυκλοφορεί με range rover, δε θα μπορούσε να αλλάξει αυτοκίνητο. Καλά έκανε και δεν άλλαξε. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος του είπε να πάρει range rover και εκείνος το πήρε».

Ο Γιώργος Λιάγκας ασχολείται τις τελευταίες ημέρες με το range rover του Αλέξη Τσίπρα καθώς το αυτοκίνητο αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρίας που διαθέτει το νέο της Range Rover στην αρχική τιμή των 159.117 ευρώ.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: tlife.gr