Γιώργος Λιάγκας για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Φαίη Σκορδά: «Δεν έρχονται εδώ γιατί δεν στηρίζουμε κανέναν»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχολίασε σήμερα από τη δική του εκπομπή ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας. Εξαπολύοντας κριτική σε σημεία που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε πως βρήκε τον λόγο για τον οποίο κανένας πολιτικός δεν πηγαίνει καλεσμένος στη δική του εκπομπή.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο «Το Πρωινό»:

«Ο κ. Τσίπρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι ο καλός και ο κακός μπάτσος; Δηλαδή λένε “εσύ Έλενα Ακρίτα θα είσαι ο κακός μπάτσος για να περιφρουρήσουμε τα δικά μας ψηφαλάκια, βγες και κράξτον. Εγώ, για να πάρω καμία ψήφο και από απέναντι θα είμαι ο καλός μπάτσος. Ο καθένας έχει δικαίωμα και να λέει την άποψή του και να αλλάζει την άποψή του”. Επίσης, ωραία η αιχμή ότι είναι φίλος με τον Μητσοτάκη και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, αυτό μ’ άρεσε, είναι μια ειρωνεία στην πολιτική που μου άρεσε».

«Άρα, εγώ λέω, αν αυτή είναι η σωστή θέση, ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Δηλαδή, μόνο τον Κατρούγκαλο διαγράφει, που πήγε και είπε ότι θα μας ξαναπάει τη φορολόγηση στο 20%, στους ελεύθερους επαγγελματίες; Γιατί δεν τράβηξε πολιτικά το αφτί στην κ. Ακρίτα που βγήκε εντονότατα και τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι “με αυτούς που έχουμε ταυτιστεί στα παιδικά χρόνια, πολλές φορές μας απογοητεύουν”; Ε ναι, εκεί είναι, όμως, η πολιτική ωριμότητα και η δημοκρατικότητα που ο καθένας μας έχει, ώστε να αντιληφθείς ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και όχι να τον απαξιώσουμε για τις απόψεις του».

«Έτσι δεν είναι κ. Τσίπρα; Συγγνώμη κιόλας δηλαδή. Γι’ αυτό δεν έρχεται κανείς εδώ κ. Ζορκάδη μου, καταλάβατε; Γιατί εδώ μιλάμε με άλλη γλώσσα. Είναι και η θέση μου προφανώς να μην έρχεται κανείς, αλλά μιλάμε και με άλλη γλώσσα εμείς εδώ γιατί δεν στηρίζουμε κανέναν. Κανέναν και το εννοώ. Εγώ δεν στηρίζω κανέναν. Και να σας πω και μια αλήθεια; Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Ειλικρινά», αποκάλυψε, τέλος, στους τηλεθεατές του.

Πηγή: newsbeast.gr