Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που είχε χτυπήσει στον αγώνα motocross

Γιαννιτσά: Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις μετά από το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου σε αγώνα motocross.

Θρήνος στα Γιαννιτσά καθώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 27χρονος άνδρας ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 18 Οκτωβρίου σε αγώνα motocross.

O άνδρας νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση ωστόσο μετά από πολυήμερη μάχη στην Εντατική κατέληξε. Ο 27χρονος είχε τραυματιστεί μαζί με ένα ακόμη νεαρό, 16 ετών, η κατάσταση του οποίου παρουσιάζει βελτίωση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, ο 16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας σταμάτησε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιτσα, υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι των ανθρώπων που χτύπησαν από την πτώση της κολώνας.

Πηγή: newsbomb.gr