Για 13 χρόνια ένας πατέρας ετοίμαζε κρυφά ένα δώρο για την κόρη του!

Ένας πολύ ιδιαίτερος πατέρας, ο Μπράιαν Μάρτιν, κράτησε μυστικό το δώρο του από την κόρη του για 13 ολόκληρα χρόνια, για να της το χαρίσει την ημέρα που τελείωσε το Λύκειο!

Την πρώτη κιόλας μέρα που η κόρη του πήγε για πρώτη φορά σχολείο, ο πατέρας της Μπρένα, ξόδεψε περίπου 8 ευρώ για να αγοράσει ένα βιβλίο, το “Oh The Places You’ll Go” του Δρ Seuss. Από τότε δεν σταμάτησε να σχεδιάζει την έκπληξη που θα της έκανε 13 χρόνια μετά!

Όταν πια η μικρή μεγάλωσε και αποφοίτησε από το Λύκειο, ο πατέρας της της χάρισε εκείνο το βιβλίο. Το κορίτσι το πήρε στα χέρια του με την εντύπωση ότι είναι απλά ένα κανονικό βιβλίο.

Δεν ήταν όμως. Βλέποντας τον δισταγμό της ο πατέρας της την παρότρυνε να το ανοίξει και να δει το εσωτερικό του. Όταν εκείνη το έκανε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της!

“Στην αρχή απλά χαμογέλασα και του είπα πως μου άρεσε πολύ αυτό το βιβλίο και ότι το δώρο του σημαίνει πολλά για μένα” είπε η Μπρένα Μάρτιν.
“Αλλά τότε εκείνος μου είπε “Όχι, άνοιξε το!”

“Στην πρώτη σελίδα είδα μια σύντομη παράγραφο που είχε γράψει η νηπιαγωγός μου. Συνέχισα να διαβάζω αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Βρισκόμουν σε σύγχυση”

Ο πατέρας της κάθε χρόνο, για τα τελευταία 13 χρόνια, από την ημέρα που ξεκίνησε το νηπιαγωγείο μέχρι και την ημέρα που τελείωσε το Λύκειο, ζητούσε από κάθε δάσκαλο, καθηγητή και προπονητή της κόρης του να γράψει κάτι για αυτήν στις σελίδες του βιβλίου.

“Και ναι, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα συνέβη” περιγράφει η Μπρένα “Έβαλα τα κλάματα. Μέσα στο βιβλίο, υπήρχαν ενθαρρυντικά και γλυκά λόγια από κάθε δάσκαλο που αγάπησα και να θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη μικρή πόλη. Είναι εκπληκτική η κίνηση του μπαμπά μου. Με άγγιξε, είναι νοσταλγική και στοχαστική. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερε να μου το κρατήσει μυστικό τόσα χρόνια. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τον λατρεύω!”

Ήταν ένα μυστικό που το γνώριζαν όλοι οι εκπαιδευτικοί της κόρης του, για όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ κανείς δεν της είπε το παραμικρό.

Πηγή: dinfo.gr