Φρίκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, έβρασε και έφαγε τρεις φίλους του

Στο δικαστήριο ο «κανίβαλος του Αρχάγγελσκ» καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση με έναν 51χρονο από τη Ρωσία ο οποίος σκότωσε τρεις φίλους του και στη συνέχεια έφαγε τα κομμάτια τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Eduard Seleznev, την περίοδο 2016-2017, μαχαίρωσε και σκότωσε τρεις φίλους του ηλικίας 59,43 και 34 ετών την ώρα που οι τελευταίοι είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από το ποτό.

Η δράση του 51χρονου γνωστού και ως «κανίβαλου του Αρχάγγελσκ», στη συνέχεια προκαλεί φρίκη. Αφού έκοψε τα θύματά του σε κομμάτια και τα έβρασε, κράτησε εκείνα που ήθελε να φάει σε πλαστικές σακούλες ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε σε ένα ποτάμι.

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα ο 51χρονος μετακόμισε στο διαμέρισμα του ενός νεκρού φίλου του που έφαγε. Στους γονείς του θύματος έλεγε ότι ο γιος τους είχε πάει σε μια άλλη πόλη για δουλειά και επανέλαβε την ίδια ιστορία στους αστυνομικούς που άρχισαν τις έρευνες για τον αγνοούμενο άντρα.

Σημειώνεται ότι τα άλλα δυο θύματα δεν είχαν συγγενικά πρόσωπα και κανείς δεν τους αναζήτησε.

Οι σοροί των τριών αντρών τελικά εντοπίστηκαν όμως με την αναγνώρισή τους να γίνεται με μεγάλη δυσκολία λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης που βρίσκονταν, αλλά και για το λόγο ότι ήταν κομματιασμένα.

Στο δικαστήριο ο «κανίβαλος του Αρχάγγελσκ» καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ σημειώνεται ότι έχει εκτίσει επίσης 13 χρόνια στη φυλακή για έναν άλλον διπλό φόνο.

Πηγή: Daily Mail, newsbomb.gr