Φλώρινα: Πίστευαν ότι έκαναν την τύχη τους αλλά στην πραγματικότητα μόλις είχαν πέσει στην παγίδα της αστυνομίας [Εικόνες]

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 38 και 40 ετών, για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και πώληση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική Επικράτεια και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με τη δράση κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ελλάδα, οργανώθηκε χθες (13-03-2021) τις μεσημβρινές ώρες, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι, σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, πλησίον των συνόρων Ελλάδας και Δημοκρατίας Βορείου Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ειδικών ανακριτικών μεθόδων, ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών, όπου εμφανίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ο μεν 38χρονος με δίκυκλη μοτοσικλέτα και ο δε 40χρονος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πούλησαν σε αστυνομικό που προσποιούνταν τον αγοραστή -2- κιλά και -885- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των -5.800- ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 2.885 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και 3 κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: newsit.gr