Εξερράγη η Ελένη Τσολάκη – «Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της αρρώστιας»

“Ότι λόγια και να πεις εδώ πέρα, δεν μπορείς να φανταστείς πως μια μάνα… παιδιά, δεν γίνεται! Δεν γίνεται! Δεν γίνεται” αναφώνησε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής της!

Με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη ασχολήθηκε η Ελένη Τσολάκη με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωί της Κυριακής, στο OPEN Weekend. Όσο οι λεπτομέρειες της υπόθεσης όμως ξεδιπλώνονταν στον τηλεοπτικό αέρα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της.

«Είναι μερικές λέξεις που, όταν τις βάζεις σε κάποια θέματα, έχουν την βασική ολοκληρωμένη τους σημασία. Το «συγκλόνισε το πανελλήνιο» είναι η πρόταση που αφορά αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για μια υπόθεση, η οποία δεν υπάρχει παιδιά! Ότι λόγια και να πεις εδώ πέρα, δεν μπορείς να φανταστείς πως μια μάνα… παιδιά, δεν γίνεται! Δεν γίνεται! Δεν γίνεται! Μπροστά στα μάτια της μάνας του! Δεν υπάρχει αυτό» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη η οποία και στη συνέχεια εξερράγη.

«Από κει ξεκινάει το πρόβλημα! Όταν το πρώτο παιδί πηγαίνει στο σχολείο κακοποιημένο, το δεύτερο έχει ήδη πεθάνει γιατί όταν έγινε αυτό με την ανάδοχη οικογένεια στο επτάχρονο παιδί είχαν πάρει ήδη την ζωή. Άρα τι άνθρωπος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος… Η μάνα δεν ήξερε, δεν άκουσε πως πέντε χρόνια το παιδί της το είχε σκοτώσει ο σύντροφος της; Τι σχέση έχει ο τρόπος; Ξέρεις ότι πέντε χρόνια ο σύντροφος μου, εσύ, έχεις πάρει τη ζωή του παιδιού μου και για πέντε χρόνια άσχετα με τον τρόπο είναι σαν να έχεις βάλει το χέρι σου στην μισή δολοφονία».

«Δηλαδή είναι το τελευταίο στάδιο της αρρώστιας! Να κουβαλάς τα οστά σε μια εργαλειοθήκη…» συμπλήρωσε φορτισμένη η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή της εκπομπή στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr