Επαγγελματίας δολοφόνος ερωτεύεται γυναίκα που τον προσέλαβε για να την σκοτώσει

Επαγγελματίας δολοφόνος ερωτεύεται γυναίκα που τον προσέλαβε για να την σκοτώσει. Αυτή η ιστορία θα μπορούσε να έχει ευτυχισμένο τέλος, αλλά η ζωή δεν είναι σενάριο ρομαντικής κινηματογραφικής ταινίας.

Η 41χρονη δασκάλα Ilkay Sivasli από την Τουρκία ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της, ωστόσο αδυνατώντας να βρει τη δύναμη να το γίνει αυτόχειρας, προσέλαβε τον 48χρονο πληρωμένο δολοφόνο Tanju Dogan για να την σκοτώσει. Μόνο που εκείνος τελικά την ερωτεύτηκε…

Ο Dogan προσπάθησε έτσι με κάθε τρόπο να τη μεταπείσει, να την κάνει να αγαπήσει τη ζωή, όταν, όμως, συνειδητοποίησε το πόσο δυστυχισμένη ήταν αποφάσισε να σεβαστεί και να εκπληρώσει την επιθυμία της, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η απίστευτη ιστορία είδε το «φως» της δημοσιότητας όταν οι τουρκικές Αρχές έφθασαν στα ίχνη του Dogan εξιχνιάζοντας τη δολοφονία της 41χρονης.

Αρχικά, η αστυνομία υποπτευόταν πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα του πρώην συντρόφου της, ο οποίος – όπως πίστευαν – τη σκότωσε μετά από έναν καβγά για οικονομική αντιδικία.

Τελικά όμως αποδείχθηκε πως η 41χρονη τον απατούσε, ωστόσο δεν μπορούσε να αποδεχθεί το χωρισμό τους όταν αυτός ήρθε.

Οι Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, πιστεύουν πως αυτό το γεγονός την “έριξε” σε κατάθλιψη προκαλώντας της τάσεις αυτοκτονίας.

Βρήκε έτσι τον Dogan και τον πλήρωσε περίπου 900 ευρώ για να τη σκοτώσει, αλλά εκείνος την ερωτεύτηκε και αρνήθηκε να τη δολοφονήσει.

Μετά τη σύλληψή του, ο 48χρονος παρέδωσε μάλιστα στην Αστυνομία κασέτες με συνομιλίες τους που αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς του, ότι η γυναίκα ήταν τελικά αυτή που τον έπεισε να τη σκοτώσει.

«Έχω βαρεθεί να περιμένω. Πότε θα με σκοτώσεις;», ακούγεται να λέει η 41χρονη σε μία από τις συνομιλίες, ενώ σε άλλη συζητά για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της εκφράζοντας την επιθυμία της να μην γίνει μπροστά στους φίλους της.

Ο 48χρονος πείστηκε τελικά να προχωρήσει με το αρχικό σχέδιο και να τη δολοφονήσει. Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, αλλά όταν δεν το κατάφερε και έτσι την πυροβόλησε.

«Προσπάθησα να την στραγγαλίσω, αλλά το πρόσωπό της έγινε κόκκινο και πάσχιζε να αναπνεύσει. Όταν την είδα έτσι, δεν μπορούσα να συνεχίσω και έφυγα», εκμυστηρεύτηκε.

«Αλλά με ξανακάλεσε. Είχε αγοράσει ένα όπλο. Μιλούσε συνέχεια για τον θάνατο. Ήθελε να πεθάνει και όταν πήγα εκεί μου έδωσε το όπλο και μου είπε ‘’σκότωσέ με, τελείωσε τη δουλειά’’», ανέφερε ακόμη και συνέχισε: «Μου ζήτησε να την πυροβολήσω στην καρδιά. Πλέον δεν μπορούσα να αρνηθώ στα παρακάλια της, έτσι, την ξάπλωσα στο κρεβάτι με το κεφάλι κάτω από το μαξιλάρι και την πυροβόλησα».

Η γυναίκα δεν πέθανε αμέσως όμως. Τραυματίστηκε βαριά και πέρασε μία ώρα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Ο 48χρονος το έσκασε από το σπίτι, αφού είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν συνελήφθη πίστευε ότι είχε καταφέρει να την σώσει, αλλά η αστυνομία τον ενημέρωσε πως η γυναίκα είχε πεθάνει.

Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι της εντόπισαν το πτώμα.

Πηγή: filathlos.gr, cnn.gr