Εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν στην Αντιόχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από τους Τούρκους διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν ο Έλληνας ομογενής, εντόπισαν το πτώμα του κάτω από τόνους τσιμέντου.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το σώμα και της γυναίκας του ομογενή.

Το ζευγάρι έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα, όταν τα φονικά Ρίχτερ διέλυσαν την περιοχή τους και σκόρπισαν τον όλεθρο στην Τουρκία.

Η κόρη του αγνοούμενου ζευγαριού και δύο στενοί συγγενείς τους, μίλησαν στο Mega για τις έρευνες στο σημείο και την τελευταία ενημέρωση που είχαν.

«Είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Η πολυκατοικία είναι έξι ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή, οπότε μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας βοηθήσουν», δήλωσε η κόρη τους αγνοούμενου ζευγαριού.

Ο Γ.Α. 65 ετών και η σύζυγός του Ν., 62 ετών, έμεναν στον 5ο όροφο της ισοπεδωμένης πολυκατοικίας. Μετά το σεισμό τα παιδιά κι οι στενοί συγγενείς τους άρχισαν να τηλεφωνούν και ο πρώτος που έσπευσε στην περιοχή, ήταν ο γαμπρός τους.

Όλοι ήλπιζαν για κάποιο λόγο το αντρόγυνο να μην ήταν μέσα στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Μαρτυρίες γειτόνων όμως, ανέφεραν ότι τους είδαν να επιστρέφουν και να μπαίνουν στη πολυκατοικία που έμεναν.

Η πρώτη εκτίμηση Τούρκων διασωστών για τους Έλληνες ήταν πως εγκλωβίστηκαν αρκετά μέτρα κάτω από την κορυφή των συντριμμιών και γι’ αυτό όπως έλεγαν δεν εντοπίστηκαν στις πρώτες έρευνες.

Πηγή: dikaiologitika.gr