Είναι αυτές οι βαλίτσες με τα πτώματα του serial killer που βιντεοσκόπησαν τυχαία το 2017;

Απόλυτη φρίκη προκαλεί το σενάριο οι βαλίτσες με τα θύματα του που είχε πετάξει στην «Κόκκινη Λίμνη» ο 35χρονος μανιακός δολοφονος , να είχαν φωτογραφηθεί τυχαία από το 2017!

Αγωνία για τις δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη! Κρύβουν τα θύματα του serial killer;

Συγκεκριμένα, πολίτης που είχε επισκεφθεί τη “Κόκκινη Λίμνη” τον Ιούλιο του 2017 είχε φωτογραφίσει την περιοχή. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν σε κοινή θέα βαλίτσες βυθισμένες στη λάσπη, αφού η στάθμη του νερού την περίοδο όπου είχαν τραβηχτεί ήταν πολύ χαμηλότερη από σήμερα.

Τότε του είχε κάνει εντύπωση ότι στην σχεδόν αποξηραμένη λίμνη υπήρχαν κάποιες βαλίτσες. Ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όταν προσφάτως αποκαλύφθηκε η δράση του 35χρονου Iλαρχου, ανέτρεξε στις φωτογραφίες που είχε στο αρχείο του και συνειδητοποίησε ότι ίσως βρισκόταν μπροστά στις βαλίτσες με τα πτώματα.

Οι βαλίτσες φαίνονται και στο παρακάτω βίντεο

Αν όντως υπήρχαν βαλίτσες με πτώματα αυτές πρέπει να σχετίζονται με τις δολοφονίες της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία που είχαν εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Στη “Κόκκινη Λίμνη” σύμφωνα με τον 35χρονο υπάρχει ακόμα μια βαλίτσα με το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή: usay.gr