Έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος Γ. Βλαστός

Από τη ζωή έφυγε χθες αναπάντεχα στην ηλικία των 40 χρόνων μόλις ο Πυργιώτης Γιώργος Βλαστός, με το νέο της είδησης του θανάτου του να βυθίζει στο πένθος συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Ο 40χρονος Γιώργος ζούσε μαζί με τους συγγενείς του σε περιοχή της Πάτρας. Η χθεσινή μέρα ωστόσο έμελλε να είναι μαύρη για την οικογένειά του, αφού οι γονείς και ο αδερφός του τον βρήκαν σπίτι δίχως αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε το αναπάντεχο και θλιβερό νέο του θανάτου του.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία.

Ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο και μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο και η ομάδα του Πανηλειακού, στο πλάι της οποίας βρισκόταν για πολλά χρόνια και με τα συνθήματά του δημιουργούσε μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του τη «ζεστή» ατμόσφαιρα που κάθε ποδοσφαιρόφιλος γνωρίζει ότι έχει το Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο πόνος του ήταν δυσβάσταχτος, καθώς είχε χάσει την αγαπημένη του σύντροφο ξαφνικά ενώ ετοιμάζονταν να δημιουργήσουν οικογένεια με την έλευση του παιδιού τους.

Πλέον, έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι πλάι στην αγαπημένη του και το παιδί τους στη γειτονιά των αγγέλων, ενώ θα μπορέσει να συναντηθεί και με όλους τους «Πανηλειακάρες» που τόσο άδικα έχουν χαθεί για να βλέπουν και να τραγουδούν από ψηλά για την αγαπημένη τους ομάδα.

θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Πηγή: patrisnews.com