Έχασε όλα τα δόντια της από τις καταχρήσεις και ο οδοντίατρος την μεταμόρφωσε σε μια πανέμορφη γυναίκα

Η Brittany Negler, από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, εθίστηκε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν ο αδερφός της πέθανε σε ηλικία 18 ετών.

Μοιράστηκε την ιστορία της, λέγοντας στον οδοντίατρο Δρ Kenny Wilstead: “Για πολύ καιρό σκέφτηκα ότι σκότωσα τον αδερφό μου. Είχε Σάρκωμα Ewing. Μια μέρα ξύπνησα, και είχα το προαίσθημα να μην πάω σχολείο.

«Πήγα λοιπόν και κοιμήθηκα μαζί του, και 15 λεπτά αφότου ξάπλωσα στο κρεβάτι, τον άκουσα να βαριανασαίνει και να πεθαίνει εκεί.

«Δεν ήξερα πολλά, έτσι σκέφτηκα ότι τον σκότωσα. Για παράδειγμα, νόμιζα ότι ίσως είχα ξαπλώσει πάνω στον αναπνευστικό σωλήνα του ή κάτι τέτοιο.»

Η Brittany συνέχισε: «Μπήκα σε σκοτεινά μονοπάτια, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Άρχισα να κάνω παρέα με κακά παιδιά, άρχισα να κάνω ναρκωτικά για να ξςχάσω το κακό συναίσθημα που ένιωθα. Πέρασα κατάθλιψη. Ένιωσα ότι έπρεπε να αρχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου»

Ωστόσο, όταν αναζήτησε οδοντιατρική θεραπεία, ο οδοντίατρος πήρε την περιττή απόφαση να αφαιρέσει όλα τα δόντια της και να τα αντικαταστήσει με μεγάλες οδοντοστοιχίες, γεγονός που την δυσκόλευε να φάει.

Οι οδοντοστοιχίες αυτές έγραφαν «στερεώνονται στις ρίζες», αλλά δεν της είπαν ποτέ τίποτα για απονεύρωση. Της είπαν ότι τα δόντια της δεν ήταν σταθερά και έτσι έπρεπε να αφαιρεθούν.

Στη συνέχεια, χλεύασαν το χαμόγελό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό παρακίνησε τον Δρ Wilstead να επικοινωνήσει μαζί της και να της προσφέρει βοήθεια.

Ευτυχώς, ο γιατρός μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα της Brittany, και μετά από πολλά ραντεβού, μπόρεσε να δημιουργήσει αφαιρούμενες τεχνητές οδοντοστοιχίες που της χάρισαν ένα άνετο χαμόγελο.

Τώρα ευχαριστεί τον οδοντίατρο λέγοντάς του ότι της έσωσε τη ζωή της και ότι ελπίζει να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση

Είπε: «Πρόσφατα είχα μια τραυματική οδοντιατρική εμπειρία και έχασα όλα τα δόντια μου και με κατέβαλε ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά».

«Έχω χάσει τόσο πολύ βάρος επειδή δεν μπορούσα να φάω και ένιωθα πολύ καταληπτικά και σκεφτόμουν να τα παρατήσω, αλλά ένας οδοντίατρος και η σύζυγός του από μια μακρινή Πολιτεία, που ήταν εντελώς ξένοι σε εμένα είδαν τον πραγματικό εαυτό μου και αποφάσισαν να σώσουν τη ζωή μου και τους χαρίζω το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη μου ως αντάλλαγμα».

«Δημοσίευσα όλη την εμπειρία στο TikTok μου και είδα πόσοι πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορούν να ξαναχαμογελάσουν. Δεν επιθυμώ τον πόνο σε κανέναν και προσπαθώ να συγκεντρώσω χρήματα για να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να πάρουν το χαμόγελό τους πίσω».

«Τα χαμόγελα αλλάζουν πραγματικά τον κόσμο. Προσεύχομαι να ξεκινήσω ένα μη κερδοσκοπικό έργο για να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να χαμογελούν και να λάμπουν ξανά».

Παρακολουθήστε τη συναισθηματική στιγμή που η Britanny αποκτά το νέο της χαμόγελο:

@brittanyneglerThe reveal ##emotional ##mystory ##mystoryisntover ##foryou ##foryoupage ##dental ##lifestyle ##savedmylife ##thereveal ##teeth ##smileagaindental ##texas♬ original sound – Brittany Negler

Πηγή: enimerotiko.gr