Δολοφονία στην Βοιωτία: 3 τραυματίες από την επίθεση – Τους “γάζωσαν” στην αυλή του εξοχικού

Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είναι το θύμα της δολοφονίας στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ο 53χρονος είχε εξοχικό στην περιοχή. Η επίθεση έγινε στις 12:10 και υπάρχουν 3 τραυματίες εκ των οποίων και μία γυναίκα. Δεν είναι γνωστή ακόμη η κατάσταση της υγείας τους.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος μαζί με μια παρέα 10 ατόμων το μεσημέρι κάθονταν στην αυλή του σπιτιού, όταν 2 με 3 μηχανές πέρασαν και τους “γάζωσαν” με τα καλάσνικοφ. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο. Την γυναίκα μετέφερε ο αρραβωνιαστικός της, ενώ οι άλλοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.

Το συμβόλαιο θανάτου και το “πλούσιο” βιογραφικό

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos ο 55χρονος γνωστός άνθρωπος της νύχτας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, συγκεκριμένα από την δεκαετία του 1990. Το όνομά του βρισκόταν σε πολλές δικογραφίες σοβαρών υποθέσεων, όπως ανθρωποκτονίες αλλά και απαγωγές, όπως αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ο «θείος Τζο», όπως είναι το παρατσούκλι του ήταν υπόδικος για την υπόθεση της «Greek Mafia».

Θεωρείται «κεφάλαιο» της νύχτας

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι στο αρχιφυλακείο των Φυλακών Κορυδαλλού από έναν Αλβανό συγκρατούμενό του, που όρμησε πάνω του τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Η επίθεση είχε αποδοθεί τότε σε «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Πηγή: enikos.gr