Δολοφονία Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα ο αστυνομικός ρεπόρτερ του Alpha για τον παλιό του φίλο

Με τρεμάμενη φωνή, ο δημοσιογράφος του Alpha Θεοδόσης Πάνου, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Καραϊβάζ στη διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα οι συνάδελφοι του 53χρονου δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, δεν βρίσκουν λόγια να εκφράσουν τη λύπη τους. Οι περισσότεροι με δυσκολία κρατούν τα δάκρυά τους όταν καλούνται να μεταφέρουν ειδήσεις που σχετίζονται με τη δολοφονία, είτε είναι στον «αέρα» κάποιας εκπομπής είτε όχι.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Δευτέρας (12.04), όταν ο αστυνομικός συντάκτης του Alpha, Θεοδόσης Πάνου, κλήθηκε να μεταφέρει το ρεπορτάζ από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο στούντιο ήταν και ο Πέτρος Καρσιώτης, ο άνθρωπος που όπως είπε ο Θεοδόσης Πάνου ήταν δάσκαλος για τον ίδιο και για τον δολοφονηθέντα συνάδελφο, ο οποίος επίσης με εμφανή τη συγκινησιακή φόρτιση ανέφερε πως η δολοφονία Καραϊβάζ ήταν «ένας κεραυνός που τα έχει κάψει όλα».

«Θα μου επιτρέψετε κι εμένα να αποχαιρετήσω έναν καλό φίλο των ετών του ξεκινήματος αυτής της πορείας. 1990, αντικριστές εφημερίδες, ήμασταν φίλοι. Ήμασταν τότε η επόμενη γενιά αστυνομικών συντακτών. Φίλοι όλη τη δεκαετία του ’90, ήταν η εποχή που μοιραζόμασταν ακόμα και τον καφέ. Τα είχαμε ονομάσει τα χρόνια της αθωότητας», είπε μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πάνου.

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή, ψέλλισε «Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, τον καλό φίλο και να ευχηθώ καλό κουράγιο στην οικογένεια. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο».

Πηγή: newsbomb.gr