«Διαλύθηκαν» ζωντανά στον αέρα πριν γίνουν κόμμα Ρωμανιάς – Μητρόπουλος: «Με αγνόησε, θα φύγω, θα πάω αλλού» [Βίντεο]

«Επί του παρόντος προγραμματίζω την αποχώρησή μου, από την Όρθια Ελλάδα, έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μου με τον Μητρόπουλο από τις 9 του μηνός απ’αυτά που έκανε στην πολιτική μας εκδήλωση στο Τιτάνια. Ο Μητρόπουλος ανακοίνωσε ευρωψηφοδέλτια μοναχός του χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, την ώρα που μιλούσα εγώ με διακόψαν και μου είπαν ότι έχουν περάσει 10 λεπτά». Αυτήν ήταν η δήλωση του Εργατολόγου Γιώργου Ρωμανιά, ο οποίος μαζί με τον επίσης εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο, είχαν προχωρήσει στην ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος με τίτλο «Όρθια Ελλάδα».

Όπως φαίνεται από την δήλωση που έκανε ο Γιώργος Ρωμανιάς στον ΣΚΑΪ, οι δύο άντρες τα σπάσανε για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου αλλά και τον ηγετικό χαρακτήρα του κόμματος.

Σε άλλο σημείο ο κ. Ρωμανιάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως «θα είναι υποψήφιος, αλλά όχι με την όρθια Ελλάδα». «Έχω πρόταση από άλλους τρεις κομματικούς σχηματισμούς, θα επιλέξω έναν από τους τρεις αργότερα και θα είμαι υποψήφιος».

Το όλο επεισόδιο της σύγκρουσης Ρωμανιά – Μητρόπουλου εξελίχθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Παρέμβαση Μητρόπουλου

«Ο Ρωμανιάς ό,τι και αν σας πει έχει δίκιο, μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που πήραμε αποφασίσαμε να είμαι και εγώ υποψήφιος και αν εκλεγώ να πήγαινε ο Γιώργος στις Βρυξέλλες. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, ό,τι και να σας πει έχει δίκιο. Όποιος και να εκλεγεί, στις Βρυξέλλες θα πάει ο Γιώργος. Όταν πήραμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις μας εισηγήθηκαν να είμαι και εγώ υποψήφιος. Έχει δίκιο ό,τι και να λέει», ήταν η απάντηση του Αλέξη Μητρόπουλου που παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάνοντας νέο άνοιγμα προς τον Γιώργο Ρωμανιά και απευθύνοντας νέα πρόσκληση προς την «Όρθια Ελλάδα»

Πηγή: pronews.gr