Διακοπή της δίκης του «ψευτογιατρού» – Τι φώναξε όταν έφτασε στην αίθουσα

Αύριο Τρίτη θα συνεχιστεί η δίκη του «ψευτογιατρού» καθώς το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του πριν ακόμη ξεκινήσει μετά τη διαμαρτυρία δικηγόρων για τη μικρή χωρητικότητα της αίθουσας.

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε χωρίς κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο συνήγορος, Βασίλης Δημακοπουλος.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος, την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο, φώναξε: «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;». Σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, καθώς έχει κληθεί να απολογηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Αναμένεται να πάρει προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ολόκληρη η δήλωση του ψευτογιατρού

«Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει.
Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα”.

Πηγή: enikos.gr