Δεν την αναγνωρίσαμε: Η Μυριέλλα Κουρεντή με ξανθά μαλλιά σε ηλικία 20 ετών!

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, με σπουδές στο μπαλέτο, μαθήματα κιθάρας και μουσικά live σε όλη την Ελλάδα. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο από δημιουργικά projects.

Πρώτη φορά την είδαμε σε σίριαλ το 2007 στην κωμική σειρά «Ενας μήνας και κάτι» και από τότε ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Δηλώνει εξερευνήτρια της ζωής, με μια ασταμάτητη και πηγαία ανάγκη για εξερεύνηση. Λατρεύει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Για εκείνη, το Survivor 2022 είναι ένα στοίχημα. Δυνατή σε μυαλό και σώμα, με αθλητικές επιδόσεις που θα την κάνουν να ξεχωρίσει, είναι έτοιμη να αποδείξει πως το πείσμα της θα την καταστήσει δύσκολο αντίπαλο.

Μυριέλλα Κουρεντή που φέτος έχει πάρει μέρος στο Survivor 5 έχει γίνει γνωστή μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως τα «Κλεμμένα όνειρα», «Παρθένα Ζωή» κλπ.

Παρ’ όλα αυτά, η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ηλικία μόλις 20 ετών στη σειρά «Γ4» του Λάκη Λαζόπουλου. Η σειρά μεταδόθηκε από τον Alpha το μακρινό 2008.

Φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή από το 2008 με ξανθά μαλλιά

Πηγή: i-diakopes.gr