«Χάθηκε» η μπάλα στο Survivor: Ο Πιλίδης κατέθεσε 300€ σε λόκαλ και ο Γκότσης του είχε δώσει λίστα με ψώνια

Όλο το παρασκήνιο που έφερε τις αποβολές του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star.

Της… κακομοίρας στο Survivor All Star με τους παίκτες να κάνουν ότι θέλουν και την παραγωγή να έχει «χάσει» την μπάλα. Μετά τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παραγωγή απέβαλλε και τους Γιωρίκα Πιλίδη, Ηλία Γκότση επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην αποβολή των δύο παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το θέμα ξεκίνησε από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές ότι ο Ηλίας Γκότσης τρώει κρυφά. Η παραγωγή ερεύνησε το θέμα και κάποιος λόκαλ παραδέχθηκε ότι του είχε γίνει κατάθεση 300 ευρώ στον λογαριασμό του για τον Γιωρίκα Πιλίδη από κάποιον δικό του άνθρωπο. Για τον λόγο αυτό ο πρωταθλητής πάλης κατηγορήθηκε για χρήση κινητού, αφού βρέθηκε κλήση στην Ελλάδα σε συγκεκριμένο αριθμό.

Στη συνέχεια ο λόκαλ παρέδωσε μια χειρόγραφη λίστα με ψώνια του Ηλία Γκότση. Η λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά αναγράφονται μεταξύ άλλων καπνικά προϊόντα καθώς και αναψυκτικά. Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως, που βρήκε ο τα χρήματα ο Ηλίας Γκότσης για αυτά τα ψώνια.

Μάλιστα, όταν ο Γιωρίκας Πιλίδης ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής για την χρήση κινητού, το παραδέχθηκε σε αντίθεση με τον Ηλία Γκότση που αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με φαγητό. Τότε η παραγωγή έφερε στο συμβούλιο τον λόκαλ, ο οποίος έδειξε τον Γκότση ως τον παίκτη που του είχε δώσει τη λίστα. Ωστόσο, εκείνος επέμενε ότι δεν έχει σχέση λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αγγλικά.

Πηγή: gazzetta.gr