Αυτός είναι που απειλούσε να κάνει κακό στην 12χρονη κόρη του αν αποκάλυπτε ότι τη βίαζε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη δράση ενός 40χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, από το Μπαγκλαντές, στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος φέρεται να βίαζε επί πέντε χρόνια την 12χρονη κόρη του.

Θύμα του 40χρονου ήταν και η σύζυγός του την οποία κακοποιούσε συστηματικά μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η κόλαση που έζησε το παιδί από τα 7 του χρόνια αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της αποφάσισε να καταγγείλει τον 40χρονο στην Αστυνομία.

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της πως όταν ήταν 7 ετών ο πατέρας της άρχισε να την «πειράζει» και να της τραβάει γυμνές φωτογραφίες. Κάθε φορά, μάλιστα, που αντιδρούσε στη χυδαία συμπεριφορά του, ο 40χρονος την έδερνε, την έβριζε και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό αν μιλούσε για όσα βίωνε.

Η 12χρονη μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο Τμήμα Ανηλίκων και κατήγγειλαν τον βιασμό. Ο 40χρονος πατέρας της μια ημέρα μετά πήγε στο σπίτι τους και σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να μπει μέσα.

Η μητέρα φοβήθηκε μην τους κάνει κακό και κάλεσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα, όταν ο 40χρονος αντιλήφθηκε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές, να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με μια φωτογραφία του πατέρα τον αναζήτησαν στην περιοχή και κατάφεραν να βρουν το σπίτι που είχε βρει καταφύγιο, στην οδό Φυλής και συνέλαβαν τον 40χρονο.

φωτογραφίας protothema.gr

Πηγή: usay.gr