Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα έχει σχέση έξω από το Survivor 5

Η Αθηνά Ευμορφιάδη με αφορμή την αποχώρηση από το Survivor 5 είχε επικοινωνία με την εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή και σημείωσε ότι έχει σχέση έξω από το ριάλιτι, παρά το σύντομο φλερτ που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Στην αρχή καταλάβαμε ότι η Μυριέλλα μπήκε στρατηγικά και ήθελε να έχει καλές σχέσεις με τη μπλε ομάδα, έτσι ώστε όταν γίνει η ένωση να τα έχει καλά με όλους και να μην ψηφίζεται. Μιλάει συνεχώς και λέει πολλά, πιστεύω όμως ότι οι συγγνώμες της είναι αληθινές. Τώρα μας λέει ότι τελείωσε το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη. Εμένα μου είχε πει ότι έχει έναν άνθρωπο έξω που είναι η σχέση της», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν με ενοχλούσε με ποιον μιλούσε η Μυριέλλα. Με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πολλές φορές, σε σημείο που ένιωθα πως είμαι τρελή. Της μίλησα off camera και κατάλαβα ότι είναι επηρεασμένη από το παιχνίδι και θέλει να τα έχει καλά με όλους».

«Το Survivor είναι ένα χρυσό κλουβί»

Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, σημείωσε πως «νιώθω πάρα πολύ, σαν να απελευθερώθηκα. Το Survivor είναι ένα χρυσό κλουβί. Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο παιχνίδι δεν ήξερα ότι θα ένιωθα τόσο ενοχικά που θα βρίσκομαι μακριά από το παιδί μου. Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν η αλήθεια της».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν ήξερα τι απ’ όλα να διαχειριστώ στο συμβούλιο. Με παρακαλούσε να μείνω γιατί της είχα υποσχεθεί ότι αν ο κόσμος με κρατήσει θα βάλω τα δυνατά μου. Πίστευα ότι ο κόσμος θα με στηρίξει, αλλά είχα προαίσθημα ότι η αποχώρηση θα είναι διπλή».

«Έχω περάσει δύο φορές την αρρώστια της Ευριδίκης»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρηση της, ανέφερε ότι νόσησε και μάλιστα δύο φορές από την αρρώστια που νίκησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη, ο Βαλάντης τελείωσε για μένα. Μίλησε άσχημα σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω περάσει κι εγώ. Το προηγούμενη βράδυ συζητούσαμε ότι αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει κι εγώ δυο φορές και τα έχω καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε πως «είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοικτά για την αρρώστια που πέρασα και γι’ αυτό δέθηκα τόσο πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν δύο οι φορές που πάλεψα γι’ αυτό πλέον δεν μπορώ να συγχωρέσω ανθρώπους που μιλάνε τόσο άσχημα σε θέματα αρρώστιας».

Πηγή: newsbeast.gr