Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Λεβογιάννης: Αυτό βρέθηκε στο κομοδίνο του άτυχου Ιερέα

Εκοιμήθη ο Ιερέας π Χρυσόστομος Λεβογιάννης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου χθες το μεσημέρι 26 Οκτωβρίου 2022 σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η πληροφορία ήρθε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE νωρίς το μεσημέρι από αστυνομική πηγή η οποία πρόσθεσε πως μόλις εισήλθαν στο σπίτι του άτυχου Ιερέα αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα ενώ στο κομοδίνο του βρέθηκε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κκ Χριστόδουλο ο οποίος τον χειροτόνησε.

Να σημειωθεί πως κανείς από τον Ιερό Ναό δεν γνώριζε έως και τις απογευματινές ώρες τον θάνατο του Ιερέα ενώ τον αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε γραφείο Τελετών στην πλατεία της κυψέλης που κανονίζει την κηδεία του Ιερέα.

Ο Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 53 στα Πατήσια/Κυψέλη, ενώ ειδοποιήθηκαν ο αδερφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη ο συνεφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιος Πινακούλας.

Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροτομή για τις συνθήκες θανάτου του 52χρονου αγαπητού Ιερέα με το μεγάλο έργο και τη σημαντική προσφορά.

Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Καλό Παράδεισο.