Απορείτε γιατί γίνονται πολλά τροχαία στην Κρήτη; Ιδού ο λόγος [Βίντεο]

Η κύρια αιτία είναι οι ίδιοι οι οδηγοί – Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα οδήγησης καταγράφηκε σε βίντεο στον ΒΟΑΚ σε επικίνδυνη πολλαπλή προσπέραση από τα δεξιά!

Το ένα ατύχημα διαδέχεται το άλλο, η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου συνεχώς μεγαλώνει και αντί να σταθούμε για ένα λεπτό, να αναλογιστούμε και να προβληματιστούμε, παραμένουμε εμβρόντητοι απλοί θεατές της τραγωδίας που εκτυλίσσεται στην άσφαλτο της Κρήτης.

Όχι δεν φταίνει οι δρόμοι. Φταίμε εμείς οι ίδιοι που έχουμε μάθει στραβά και δυστυχώς κανένα τροχαίο και κανένα δράμα δεν εχει σταθεί ικανό μέχρι στιγμής να μας κάνει να αλλάξουμε οδηγική συμπεριφορά.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνονται τροχαία είναι οι ίδιοι οι οδηγοί και η επικίνδυνη οδήγησή τους στους δρόμους της Κρήτης.

Παραδείγματα επικίνδυνης οδήγησης στο νησί (που από τύχη δεν κατέληξαν σε τροχαία) είναι πάρα πολλά, αμέτρητα. Θυμίζουμε πριν από λίγες μέρες το βίντεο από μια παραβίαση στοπ στα Χανιά.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα επικίνδυνης οδήγησης καταγράφηκε σήμερα από σταθερή κάμερα αυτοκινήτου στον ΒΟΑΚ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης, τον οποίο ευχαριστούμε, αυτοκίνητο επιχείρησε επικίνδυνη πολλαπλή προσπέραση από τα δεξιά (!!!). Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό πριν την έξοδο για Αγία Πελαγία στο ρεύμα για Ρέθυμνο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: flashnews.gr