«Από δολοφόνους δεν δεχόμαστε χρήματα» λέει ο πατέρας νεκρού από το τρένο στα Τέμπη

Ξεσπά πατέρας νεκρού παιδιού στα Τέμπη – «Κοστολόγησαν οι Ιταλοί μαφιόζοι μαζί με τους δικούς μας μαφιόζους πόσο κοστίζει μια ζωή – Χειροπέδες σε όλο το Μεταφορών – Δέσμευση περιουσίας όλων των υπουργών των τελευταίων 15 ετών»

Ενα από τα θύματα της μετωπικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, απόρροια της εγκληματικής αμέλειας του σταθμάρχη Λάρισας κι όχι μόνο, ήταν κι ο Δημήτρης Ασλανίδης. Ο πατέρας του θύματος, εμφανίστηκε εξοργισμένος ύστερα από την γνωστοποίηση της Hellenic Train ότι θα δώσει λεφτά στις οικογένειες των 57 νεκρών της επιβατικής και της εμπορική αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκαν στον Ευαγγελισμό. Η απόγνωσή του και η απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν έχει… ανοίξει μύτη τρεις βδομάδες μετά το συμβάν, είναι χαρακτηριστική και κατακεραυνώνει άπαντες. Από τους «Ιταλούς μαφιόζους» και τους «δικούς μας μαφιόζους», μέχρι το υπουργείο Μεταφορών που έπρεπε «ήδη να είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο».

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Ετσι θα ξεπλυθούν νομίζουν; Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία. Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω…», είπε ο κ. Ασλανίδης μιλώντας στην Super Katerina.

Πηγή: reader.gr