Άνοιξε το ψυγείο για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές – Το ζαμπόν είχε γίνει λάσπη

Μια γυναίκα που ειδικεύεται στις ανακαινίσεις σπιτιών ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο έγινε γρήγορα viral και ξεπέρασε τις 71,4 εκατομμύρια προβολές, αφού άνοιξε μετά από τρία χρόνια ένα ψυγείο και το αποτέλεσμα ήταν τρομακτικό.

Η 29χρονη Auri Kananen από τη Φινλανδία που είναι γνωστή ως η «Βασίλισσα της Καθαριότητας», ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε πως «αυτό το ψυγείο δεν έχει ανοίξει εδώ και τρία χρόνια».

Όπως αναφέρει η nypost.com η 29χρονη φόρεσε πλαστικά γάντια και μάσκα προσώπου, ενώ στρώθηκε αμέσως στη δουλειά. Στις εικόνες λοιπόν, διακρίνεται ένα απίστευτο σκηνικό, αφού το ζαμπόν έχει γίνει λάσπη, τα αυγά είναι σε αποσύνθεση και το κουτί με γιαούρτι, έχει γίνει μια ζαρωμένη καφέ μάζα.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν πως αηδίασαν με όσα είδαν και συνέστησαν στον ιδιοκτήτη του ψυγείου να αγοράσει καινούργιο και στη γυναίκα να σταματήσει τη δουλειά της, ώστε να μην είναι εκτιθέμενη σε κίνδυνο.

Η ίδια όμως, ανέφερε πως είναι βαρετή μια νέα αγορά και έτσι καθάρισε τόσο καλά το ψυγείο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να είχε μόλις αγοραστεί από κάποιο κατάστημα.

@aurikatariinaCalm down it’s just a fridge 😜♬ Calm Down – Rema

Πηγή: newsbeast.gr