Ακραία πρόκληση: Έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» και την κίνηση «θα σας κόψουμε τους λαιμούς», μπροστά στην Παναγία της Τήνου

Την ώρα που η κάμερα του ΣΚΑΪ μετέδιδε το ρεπορτάζ της από την Παναγία της Τήνου την Κυριακή (15/8) μια νεαρή κοπέλα προέβη σε ακραία πρόκληση.

Μία νεαρή κοπέλα, πιθανότατα τουρκικής καταγωγής, προχώρησε σε μία ακραία πρόκληση, την ώρα που η κάμερα του ΣΚΑΪ μετέδιδε live το ρεπορτάζ της την Κυριακή (14/8) από την Τήνο και μπροστά από την Παναγία.

Η κοπέλα πλησίασε την κάμερα και έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων», της ακροδεξιάς φασιστικής τουρκικής οργάνωσης ενώ στη συνέχεια έκανε την κίνηση με το χέρι περνώντας το από το λαιμό της, κάτι που ερμηνεύετε «θα σας κόψουμε τους λαιμούς».

Οι «Γκρίζοι Λύκοι», τουρκική υπερεθνικιστική, παραστρατιωτική, ακροδεξιά οργάνωση, πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με σκοπό να πολεμήσει τον κομμουνισμό και τους φιλελεύθερους θεσμούς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του 1983 η οργάνωση απαρτιζόταν από περίπου 18.000 μέλη τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη.

* Στα 26 πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

Πηγή: gazzetta.gr