Βόλος: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τα τρία μικρά αδερφάκια που κλείδωσε και εγκατέλειψε η μητέρα τους

Ενδιαφέρον για να αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών της 36χρονης κόρης της, έδειξε η γιαγιά τους, η οποία παρόλο που κατοικεί σε άλλο νομό της χώρας, χθες επισκέφθηκε την εισαγγελέα ανηλίκων και δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει την κόρη της και τα τρία παιδιά της.

Η υπόθεση βρίσκεται στην επικαιρότητα από τις 6 Φεβρουαρίου και αφορά την περίπτωση μιας 36χρονης γυναίκας, που έμενε με τα τρία παιδιά της και τα άφηνε το βράδυ για να μπορεί να εργάζεται τη νύχτα, ενώ ο πατέρας τους είναι κρατούμενος στη φυλακή.

Η Εισαγγελία αναμένει γραπτώς το αποτέλεσμα της κοινωνικής έρευνας, για να αποφανθεί, αν η μητέρα είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά χωρίς προβλήματα ή αν η επιμέλεια δοθεί προσωρινά στη γιαγιά των παιδιών και μητέρα της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, πρέπει να αδειάσουν κρεβάτια.

Για την υπόθεση έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες στο παρελθόν, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», γείτονες της γυναίκας και τον παιδικό σταθμό που πήγαιναν τα τρία παιδιά της που είναι δίδυμα 4 ετών και ένα τρίχρονο που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στην Παιδιατρική Κλινική.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η γυναίκα δούλευε τις νύχτες σε μπαρ, με αποτέλεσμα να αφήνει τα μικρά σε ηλικία παιδιά μόνα τους στο σπίτι που δεν έχει ρεύμα, ενώ παρά το γεγονός ότι κλήθηκε πολλές φορές από την Εισαγγελία, για να συζητήσουν το πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση, η 36χρονη δεν ανταποκρίθηκε, ενώ έπαψε να στέλνει τα τρία παιδιά στον Παιδικό Σταθμό από τις 25 Ιανουαρίου 2020.

Ξημερώματα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, μετά από νέα καταγγελία που έφτασε την Εισαγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομικοί πήγαν στην εργασία της και με περιπολικό μετέφεραν τη γυναίκα στο σπίτι, προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά στο Νοσοκομείο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη δεν άνοιγε το σπίτι, με αποτέλεσμα να λάβουν εντολή εισαγγελέα, να μπουν και να μεταφέρουν τα τρία παιδάκια στο Νοσοκομείο.

Η δε μητέρα τους αφέθηκε ελεύθερη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήγε στο Νοσοκομείο λέγοντας ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί τα παιδιά της, που επίσης ήθελαν να επιστρέψουν στη μητέρα τους.

Πηγή: magnesianews.gr