Τραγωδία στο Αίγιο: Οι 4 εξωσωματικές της άτυχης μητέρας για να αποκτήσει τον μικρό Γιάννη

Μετά την αποκάλυψη για το δυστύχημα που έλαβε χώρα στο Αίγιο, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γιαγιά και ο εγγονός της δεν δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τον οδηγό.

Ο 28χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε τη γιαγιά και τον εγγονό της, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν σταμάτησε για να βοηθήσει, τα θύματα. Αντίθετα, προσπάθησε να κρυφτεί μέσα σε μία βάρκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 28χρονος άνδρας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, στο ίδιο όχημα φαίνεται πως επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία λιποθύμησε, όντας σε σοκαρισμένη από την όλη κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, το πιο τραγικό από όλα είναι το γεγονός που έχει να κάνει, με το άτυχο παιδί, το οποίο έχασε άδικα τη ζωή του. Ο μικρός Γιαννάκης είχε βαφτιστεί λίγο καιρό, πριν συμβεί το μοιραίο, με τους γονείς του να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη βάφτιση του παιδιού τους.

Οι γονείς του προσπαθούσαν για πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδί, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους, δεν τα κατάφερναν. Μάλιστα, το πιο τραγικό από όλα είναι πως η μητέρα του Γιαννάκη είχε προχωρήσει σε τέσσερις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, πριν καταφέρει να τον φέρει στον κόσμο.

Όσα ανέφερε ο πατέρας

«Η ψυχούλα μου είχε ανοίξει το κεφαλάκι του, το είδα, το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου… Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν ελεύθερο, γιατί θα κάνω κακό». Αυτά ήταν το λόγια του άτυχου πατέρα στην κάμερα. Όμως, το Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο οδηγό. Η οργή της οικογένειας των θυμάτων ήταν έκδηλη. Το ίδιο και από ολόκληρη την πόλη. «Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου, η πεθερά μου», κατέληξε, ο πατέρας του άτυχου Γιαννάκη.

Πηγή: enimerotiko.gr