Το κινητό δίνει νέα διάσταση στην εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ άνοιξε το χθες το πρωί, σχεδόν ένα 24ωρο αφότου ο κύπριος σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν από την εξέλιξη και έστειλαν δύο γραπτά μηνύματα στον αριθμό της κοπέλας, τα οποία έμειναν αναπάντητα.

Δεν είναι γνωστό εάν το κινητό ενεργοποιήθηκε από την ίδια την αστροφυσικό, που σημαίνει ότι ήταν ζωντανή, ή από κάποιον άλλο ο οποίος το βρήκε ή το είχε αποσπάσει.

Ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει δύο στίγματα εκπομπής από το κινητό της 35χρονης, σε δύο διαφορετικά σημεία του νησιού.

Στο νησί έχει μεταβεί από χθες το βράδυ κλιμάκιο αστυνομικών με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού ώστε να συνδράμει τις έρευνες.

Η υπόθεση απέκτησε μία ακόμα διάσταση χθες το απόγευμα, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλά στο μπάνιο του δωματίου ξενοδοχείου όπου διέμενε η αγνοούμενη με τον σύντροφό της. Στην συνέχεια οι εγκληματολόγοι ανίχνευσαν τρεις κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου είχε πλαγιάσει η 35χρονη.

Στην κατάθεσή του ο σύντροφός της απέδωσε την παρουσία αίματος σε ρινορραγία της κοπέλας το βράδυ πριν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συμπεράνουν εάν το αίμα προήλθε από βίαιο χτύπημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την συμμετοχή δυνάμεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, με την βοήθεια και εναέριων μέσων.

Πηγή: skai.gr