Σάλος με δίδυμες που τάισαν άστεγο για να κερδίσουν ένα iPhone [Βίντεο]

Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που δείχνει δύο δίδυμες Ρωσίδες να ταΐζουν με σούσι έναν άστεγο προκειμένου να κερδίσουν ένα iPhone.

Οι 24χρονες Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα αποφάσισαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ρωσικού τηλεπαιχνιδιού, κατά το οποίο καλούνται οι συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με σκοπό να κερδίσουν κάποιο έπαθλο. Μεταξύ των βραβείων συμπεριλαμβάνονται iPhone και Playstation, καθώς και άλλα πολυτελή αντικείμενα.

Στο βίντεο φαίνονται οι 24χρονες να περπατούν στο δρόμο όταν ξαφνικά συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο και η μια λέει στην άλλη «τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό».

Στο επόμενο πλάνο οι δύο αδερφές τηλεφωνούν σε εστιατόριο με τον ντελιβερά που εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του ένα πακέτο με σούσι.

Οι δύο αδερφές στη συνέχεια αναλαμβάνουν και να ταΐσουν τον άστεγο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά πραγματικό πρόσωπο.

«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς», σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone» έγραψε ένας άλλος με έναν τρίτο να σχολιάζει «πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα».

Πηγή: newpost.gr