Πατρών – Πύργου: Αυτός είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Νεκρός και ο εκπαιδευτικός Νίκος Ρόδης

Από την Πάτρα κατάγονταν οι δύο άνδρες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων.

Οι δύο εκπαιδευτικοί δίδασκαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και επέστρεφαν στην Πάτρα.

Πρόκεται για τον 50χρονο καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Βασιλακόπουλο, οδηγό του οχήματος και τον 57χρονο Μαθηματικό Νικόλαο Ρόδη, συνοδηγό στο όχημα.

Μαζί τους στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν οι συνάδελφοί τους Χριστίνα Γκουρνέλου και ο Αναστάσιος Μπούσσιας που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Η τοπική κοινωνία της Αχαΐας και της Ηλείας είναι συγκλονισμένη ενώ σε ένδειξη πένθους την Τρίτη τα σχολεία στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, αγαπητός σε όλο το Λεχούρι από το οποίο ήταν η καταγωγή του, εξαιρετικός επιστήμονας και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.

Ο Νίκος Ρ. Ρόδης με καταγωγή και αυτός από το Λεχούρι ζούσε στην Πάτρα και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.

Την Τρίτη θα γίνει νεκροτομή στις σορούς των δύο άτυχων εκπαιδευτικών.

Ο Νίκος Ρόδης

Πηγή: patrasevents.gr