Λήστεψε δύο φορές το βενζινάδικο στο οποίο εργαζόταν

Στην εξιχνίαση των δύο ένοπλων ληστειών σε πρατήριο καυσίμων στη Νεάπολη οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το grtimes, περί τα τέλη Απριλίου του 2019, ο 46χρονος κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας ότι κατά τη διάρκεια εργασίας του στο βενζινάδικο, άγνωστος με την απειλή όπλου αφαίρεσε τις εισπράξεις της επιχείρησης, 444 ευρώ. Όμως από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι για την αφαίρεση του εν λόγω χρηματικού ποσού είχε προηγηθεί συνεννόηση του «καταγγέλλοντα» με τον δράστη ο οποίος αποτελούσε συνεργό του.

Επιπλέον, προέκυψε ότι τον Μάιο του 2019, ο 46χρονος είχε εμπλοκή, ως ηθικός αυτουργός, σε ληστεία που έγινε στο ίδιο κατάστημα επίσης από συνεργό του, ο οποίος αφαίρεσε με την απειλή όπλου από άλλο υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, που ήταν οι εισπράξεις της επιχείρησης.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: in.gr