Κυπαρισσία: Τα πρώτα λόγια του πρώην συντρόφου της Μόνικα πριν παραδοθεί – Τι είπε ο δικηγόρος του

Αθώος δηλώνει ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα Γκιους που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα (17/9) στις ολλανδικές αρχές.

Μιλώντας στο Mega, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας ανέφερε ότι «δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρυβόμουν ποτέ και μακάρι να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε και να πληρώσει για τα πάντα. Και ούτε πρόκειται να είχα κάνει ποτέ φόνο. Καταρχήν εγώ τρελαίνομαι που το ακούω ακόμα. Μου είπαν ότι την βρήκαν κιόλας μέσα στην αυλή μου… τρελάθηκα! δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό. Όχι ότι την βρήκανε. Ότι είναι πεθαμένη κιόλας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε…να ‘ρθείτε εδώ κοντά μου και να βάλετε το χέρι στην καρδιά μου να δείτε πώς χτυπάει».

Ο 39χρονος αναφέρεται στη σχέση του με γυναίκα, δηλώνοντας ότι την αγαπούσε και ότι είναι σοκαρισμένος για την δολοφονία της.

«Το τελευταίο χρόνο που ήμασταν μαζί, η Μόνικα χάθηκε τελείως. Είχε τέτοια κατάθλιψη… Μου έλεγαν «ρε φίλε, δεν είναι για σένα, δεν το βλέπεις; Η γυναίκα… πάει, τελείωσε. Έχει καταντήσει αλκοολική. Με εσένα δε θα κάνει σπίτι ποτέ». «Αφού την αγαπάω», τους έλεγα. Μετά από σχεδόν 8μηνο με ένα χρόνο… της έχω δώσει δαχτυλίδι, είπα αν θέλει να με παντρευτεί και μου είπε ναι. Κι εγώ, στο Θεό είχα φτάσει από την ευτυχία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ούτε πρόκειται να γίνω φονιάς. Ειδικά με μια γυναίκα που έχουμε ζήσει μαζί τρία χρόνια. Μαζί μου είχε μείνει έγκυος πέντε φορές. Τι λες τώρα; Τα είχε χάσει τα μωρά μας» ανέφερε.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι στον χρόνο που προσδιορίζεται η δολοφονία ότι ο ίδιος δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά στη Ρουμανία. «Εγώ την έπιασα στα πράσα και της είπα έλα αύριο, μεθαύριο να πάρεις τα ρούχα. Και τελείωσε από τότε. Εγώ έφυγα Φεβρουάριο, Φεβρουάριο μήνα, 20 εκεί 25 τέτοιο, κάτι τέτοιο, για Ρουμανία πρώτη φορά. Πάω πέρα, έκατσα δυο βδομάδες, ξαναγύρισα Ελλάδα, έκατσα μια βδομάδα καραντίνα κι έφυγα. 15 του μηνός, 15 Μαρτίου, το θυμάμαι αυτό δε… αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Και τότε έμεινα εκεί, δεν ξαναγύρισα στην Ελλάδα» αναφέρει.

Κυπαρισσία: Ο 39χρονος έχει άλλοθι, υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο Newsbeast, εκτιμά ότι ο πελάτης του μετά την παράδοση θα βρίσκεται στην Ελλάδα κάποια από τις ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Κατά τον ίδιο ο πελάτης του έχει και άλλοθι αλλά και στοιχεία να προσκομίσει για την υπόθεση.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ιατροδικαστική εξέταση που πρέπει να προσδιορίσει την ημέρα και τον λόγο θανάτου ενώ θεωρεί πως πρέπει να ζητηθεί και ανίχνευση DNA για να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA του στο σώμα της νεκρής.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πολλά που πρέπει να ερευνηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς υποστηρίζει ότι μια τέτοια πράξη όπως περιγράφεται μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο μόνο του και δεν μπορεί να γίνει με κρυφό τρόπο.

Πηγή: newsbeast.gr