Κολωνάκι: Καρέ καρέ η μεταφορά της 13χρονης στο Παίδων – Τι εξετάζουν οι αρχές

Μάχη για τη ζωή του γίνει το 13χρονο κορίτσι που χθες (22.11.2021) έπεσε στο κενό από τον 6οόροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι.

Όλα έγιναν στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Σπευσίπου στο Κολωνάκι. Το 13χρονο κορίτσι, που βούτηξε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, θα είχε σκοτωθεί ακαριαία, αν την πτώση της δεν επιβράδυνε ένα δέντρο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το τραυματισμένο παιδί.

Οι δραματικές στιγμές της παραλαβής του παιδιού αλλά και της μεταφοράς της στο Παίδων έχουν καταγραφεί σε video που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΚΑΒ.

Ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ φτάνει στο σημείο, στην οδό Σπευσίπου στο Κολωνάκι, δευτερόλεπτα πριν από το ασθενοφόρο.

Από την πτώση του, το 13χρονο κορίτσι είχε πολλαπλά τραύματα. Διασώστες, μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν στο σημείο και στη συνέχεια να συνοδεύσουν, «ανοίγοντας» δρόμο, το ασθενοφόρο στο Παίδων Αγία Σοφία.

Δείτε τις δραματικές στιγμές

Ο καυγάς πριν τη βουτιά από τον 6ο

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό και ώθησαν ένα 13χρονο κορίτσι να πέσει στο κενό από τον 6ο όροφο.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι το 13χρονο κορίτσι μένει στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Κολωνάκι με τον πατέρα του, αφού η μητέρα του δεν ζει.

Λίγες ώρες πριν από τη πτώση της, τσακώθηκε, για άγνωστο λόγο, με τον πατέρα της, κλείστηκε στο δωμάτιό της και στις 19:30 αποφάσισε να πέσει στο κενό.

Πηγή: newsit.gr