Η αντίδραση της κουμπάρας Ε.Μενεγάκη για τον προσεχή γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια: «Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω…» [Βίντεο]

Σίγουρα η έκπληξη της ημέρας, ακόμη και της εβδομάδας είναι η γνωστοποίηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, την ώρα, μάλιστα, που οι περισσότεροι, πίστευαν ότι είχαν χωρίσει.

Και φυσικά, ως θέμα της ημέρας, μιας και η αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια δημοσιεύτηκε σήμερα στην Καθημερινή, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από την εκπομπή της φίλη της και κουμπάρας της Ελένης Μενεγάκη.

Αλλωστε και ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Αταίριαστοι μίλησε για τον επικείμενο γάμο του.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μάλιστα, αναφέρθηκαν ακριβώς σε αυτό, στις φήμες περί χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια που κυκλοφορούσαν πριν ένα χρόνο. «Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, στις μεγάλες μας σχέσεις όλοι, ρίχναμε κι έναν τσακωμό που θα μπορούσαμε να είμαστε και κανά δυο μήνες χώρια. Φαντάζομαι ότι όχι μόνο εγώ χώριζα στις μεγάλες σχέσεις, συμβαίνει αυτό το πράγμα, τσακώνεσαι. Όταν είσαι 1, 2, 3 χρόνια μαζί κάποια στιγμή, ειδικά όσο το μετράει ο ένας με τον άλλον, έναν τσακωμό θα τον ρίξει και ένας χωρισμός θα πέσει. Το θέμα είναι πώς οι χωρισμοί ξαναενώνονται μετά».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

Πηγή: pronews.gr