Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ βάζω ταφόπλακα στο θέμα, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» [Βίντεο]

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν έχει διάθεση να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα – «Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

O Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στο πάρτι των γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και φυσικά, όταν έφτασε η στιγμή να κάνει δηλώσεις, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την πολυσυζητημένη συμφωνία, που είχε κάνει με τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του Big Brother. Όταν όμως, ανακοίνωσε το επιχειρηματικό του βήμα, ο ΣΚΑΪ διέψευσε την είδηση. Έκτοτε, έχει ξεκινήσει μία μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους.

Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», απάντησε σχετικά με το θέμα: «Εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά, και στο τέλος θα δικαιωθώ πανηγυρικά και θα το μάθετε».

Σε προηγούμενη δήλωσή του, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Πολύ μεγάλη στεναχώρια. Με πείραξε πολύ και με έθιξε σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μην μλήσω, γιατί η υπόθεση πήρε πλέον την δικαστική οδό. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική. Είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου».

Πηγή: protothema.gr