Έκτακτο: Τέλος οι αστυνομικοί από την φύλαξη μη εκλεγμένων αρχηγών κομμάτων και πρώην βουλευτών

Όλοι οι vip αστυνομικοί, όπως συνηθίζονται να λέγονται οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην φύλαξη υψηλών προσώπων, επανέρχονται από αύριο κιόλας το πρωί στις οργανικές τους θέσεις.

Τέλος στην διάθεση αστυνομικών για την προσωπική ασφάλεια αρχηγών κομμάτων που δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, σε πρώην βουλευτές, πρώην ευρωβουλευτές, μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και πρώην γενικών γραμματέων υπουργείων, βάζει σημερινή διαταγή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όλοι οι VIP αστυνομικοί, όπως συνηθίζεται να λέγονται οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην φύλαξη υψηλών προσώπων, επανέρχονται από αύριο κιόλας το πρωί στις οργανικές τους θέσεις.

Παράλληλα στην διαταγή επισημαίνεται πως στην ίδια κίνηση θα πρέπει να προχωρήσει και η ΓΑΔΑ με τους ένστολους αστυνομικούς που φρουρούν γραφεία και οικεία πρόσωπα μη εκλεγμένων.

Τέλος, ξεκαθαρίζεται πως οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές και βουλευτές, δικαιούνται έναν αστυνομικό, ο οποίοι δεν θα πρέπει να είναι από την Άμεση Δράση και τις υπηρεσίες της ασφάλειας.

Πηγή: newpost.gr